مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 شهریور 1399 ساعت 02:552020-08-22پزشكي

مصرف بستنی های فله و غیر پاستوریزه، عامل انتقال بیماری کووید 19


متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: مصرف لبنیات فله و غیر استاندارد و بستنی های خیابانی و غیرپاستوریزه می تواند از راه های انتقال ویروس کرونا باشد.

- ایسنا/خراسان شمالی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: مصرف لبنیات فله و غیر استاندارد و بستنی های خیابانی و غیرپاستوریزه می تواند از راه های انتقال ویروس کرونا باشد.

دکتر محمد رضا جلیلوند در گفت و گو با ایسنا گفت: اجتناب از خرید مواد غذایی نظیر رب، خیارشور، لبنیات سنتی و .

به دلیل مشخص نبودن شرایط تولید، نحوه آماده سازی و احتمال وجود آلودگی ضروری است.

وی استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده با پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو را ضروری اعلام و اظهارکرد: خرید محصولات غیر پاستوریزه نظیر بستنی به علت عدم دقت و نظارت لازم بر فرایند پاستوریزاسیون به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

وی تاکید کرد: با توجه به تماس بسته بندی مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه با دست افراد مختلف و حتی قرار دادن آن در محل هایی نظیر کف مغازه که ممکن است منشا آلودگی با ویروس باشند، قبل از قرار دادن در قفسه ها و یخچال و هنگام ورود به منزل همه بسته بندی ها ضدعفونی شوند .

این عضو هیات علمی دانشگاه توضیح داد: با توجه به آن که دمای تنور نانوایی ها و این که ویروس کرونا نسبت به حرارت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصرف بستنی های فله و غیر پاستوریزه، عامل انتقال بیماری کووید 19

مصرف بستنی های فله و غیر پاستوریزه، عامل انتقال بیماری کووید 19