دستور تهیه سوپ عدس مجارستانیطرز تهیه سوپ مجارستانی را در ادامه آموزش خواهیم داد. - طرز تهیه: در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیاز ها را سرخ کنید سپس سیر، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن ها را با هم تفت دهید. بادمجان، آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس ها نرم و له شوند بپزید. برای سرو کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کمی ماست و زیره برای تزیین بریزید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |