بغض گلوی زرشک کاران کشور ترکیدزرشک پلو مرغ؛ غذایی خوشمزه که محبوب ایرانی هاست و آذین بخش سفره مهمانی هایشان اما استفاده های زرشک که به نام یاقوت سرخ در دنیا معروف است و تنها می توان آن را در خراسان جنوبی یافت تنها به زرشک پلو خلاصه نمی شود و آن را می توان در مربای زرشک، - سس زرشک، کیک زرشک، ترشی زرشک، آب زرشک و خیلی از غذاهای دیگر دید. درست است که آوازه خراسان جنوبی به عنوان دارنده رتبه اول تولید زرشک در کشور پیچیده و انحصار این محصول در دست کشاورزان این استان است اما نه تنها زخم خار درختان زرشک بر دستان زرشکاران پینه بسته که هنوز محصول پارسالشان روی دستشان باد کرده و تا برداشت دو ماه دیگر هم زمانی نمانده است. حالا زرشک کاران مانده اند با محصولی که هر روز با ماندگاری بیشترش در بارگاهها و انبارها از کیفیتش کاسته شده و دلالانی که می خواهند از اب گل آلود ماهی بگیریند و محصول کشاورزان بخت برگشته را مفت بخرند؛ علاوه بر انکه هزار و یک مشکل از مرحله تولید تا صادرات از جمله تولید غیراستاندارد و فراوری و بازاریابی ضعیف و در نهایت نوسان قیمت بر سر تولیدکنندگان این محصول آوار شده است. اما انگار زرشک حتی در لفظ عامیانه مردم مظلوم واقع شده و آن را هنگامی بکار می برند که می خواهند حرف طرف مقابلشان را باور نکنند و یا آن را به عبارتی دیگر رد کنند اما همین زرشک که به رن برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |