سالانه 30 درصد از گوشت مرغ تولیدی آذربایجان غربی صادر می شودمدیر بخش طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سالانه 30 درصد از گوشت مرغ تولیدی مازاد استان به سایر استانهای کشور صادر می شود. - ایسنا/آذربایجان غربی مدیر بخش طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سالانه 30 درصد از گوشت مرغ تولیدی مازاد استان به سایر استانهای کشور صادر می شود. خلیلی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به تولید 103 هزار تن گوشت مرغ در استان اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 30 تا 31 کیلوگرم و در استان 27 کیلوگرم است و اذربایجان غربی از نظر تولید در این بخش جزو 10 استان پیشتاز کشور است. وی ادامه داد: علی رغم برخی مشکلات موجود در بخش نهاده های طیور هنوز کاهش تولید در استان در بخش جوجه یک روزه و مرغ گوشتی گزارش نشده است و پیش بینی ها بیانگر تحقق سهم تولیدی پیش بینی شده تا پایان سال است. مدیر بخش طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: این استان6دارای 6 واحد کارخانه جوجه کشی با ظرفیت تولیدی بیش از 94 میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی در سال، 15 واحد کشتارگاه صنعتی طیور به ظرفیت 39هزار و500قطعه در هرساعت، 27 واحد کارخانه خوراک دام و طیور به ظرفیت اسمی 1036 هزار و500 تن درسال است. وی ادامه داد: تعداد 736 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از 15میلیون و750هزارقطعه در دوره و همچنین تعداد 69 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت بیش از 2 برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |