تضمین سلامتی با زردچوبهاخیرا مصرف زردچوبه بسیار مورد توجه قرار گرفته است، اما مصرف آن ریشه هزار ساله دارد، که در طب چینی و آیورودا برای مبارزه با التهاب و بهبود سلامت دستگاه گوارش استفاده می شود. - جی پلاس ، زردچوبه که در سراسر هند و سایر مناطق آسیا رشد می کند، یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده پودر کاری است. این ماده عمدتا به صورت ادویه یا مکمل یافت می شود و به عنوان ادویه معمولاً برای جلا دادن به کاری، طعم دادن به سیب زمینی سرخ کرده، سوپ و حتی اسموتی استفاده می شود. شفقنا نوشت، هر زمان که غذاهای با رنگ روشن داشته باشیم، می دانیم که ترکیبات گیاهی در آنجا کار بزرگی انجام می دهند که زردچوبه طلایی و درخشان هم در این میان نقش بسزایی دارد. کورکومین، یکی از مواد اصلی زردچوبه است که برای مقابله با التهاب موثر است. همه بیماری ها اساساً با التهاب شروع می شوند، از التهاب لثه در دهان گرفته تا بیماری های قلبی، بنابراین مصرف یک قاشق چای خوری در روز زردچوبه ممکن است چیز خوبی باشد. هر روز چه مقدار زردچوبه باید مصرف کنیم؟ در واقع پاسخ سریع به این سوال وجود ندارد، به خصوص از آنجا که مطالعات بیشتری لازم است. اما در بسیاری از مطالعات از دوز 500 میلی گرم، یک یا دو بار در روز استفاده شده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |