مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 شهریور 1399 ساعت 03:502020-09-09پزشكي

روش تشخیص سوسیس و کالباس فاسد شده


کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: ایجاد رنگ سبز، خاکستری در سطوح مجاور با هوا و لزج شدن سطح سوسیس و کالباس نشان دهنده رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها است که در اکثر موارد به دلیل شرایط نامناسب نگهداری ایجاد می شود.

- ، کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: فرآورده های گوشتی به ویژه سوسیس و کالباس یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در جوامع مختلف هستند.

الهام باباعلی ادامه داد: با توجه به ماهیت فساد پذیر محصولات گوشتی به ویژه از لحاظ رشد میکروارگانیسم ها و اکسیداسیون چربی ها، به روش های بازدارنده و استفاده از مواد نگهدارنده برای جلوگیری و یا کاهش سرعت فساد این محصولات نیاز است.

کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز اضافه کرد: مواد شیمیایی مختلفی برای افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت محصولات گوشتی استفاده می شود که یکی از پرمصرف ترین آن ها، نمک های نیتریت و نیترات است؛ نمک طعام باعث خوش طعمی و نگهداری غذا می شود.

او افزود: نیترات و نیتریت مواد نگهدارنده ای هستند که باعث ایجاد رنگ صورتی خوش رنگ می شوند.

الهام باباعلی بیان کرد: گوشت و فرآورده های گوشتی ممکن است به آسانی در اثر میکروارگانیسم های مختلف آلوده شود و اگر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روش تشخیص سوسیس و کالباس فاسد شده

روش تشخیص سوسیس و کالباس فاسد شده