توسعه کشت درختان زیتون برای تأمین روغن خوراکی در کشوریک عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بر لزوم توسعه کشت درختان زیتون برای تأمین روغن خوراکی در کشور تاکید کرد. - ایسنا/لرستان یک عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بر لزوم توسعه کشت درختان زیتون برای تأمین روغن خوراکی در کشور تاکید کرد. شهرام امیدواری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: ایران جز واردکنندگان عمده روغن خوراکی بوده به طوری که هم اکنون بیش از 90 درصد نیاز کشور از خارج وارد می شود. وی ادامه داد: توسعه کشت درختان زیتون می تواند منبع بسیار خوبی برای تأمین روغن خوراکی موردنیاز کشور باشد. امیدواری اضافه کرد: با توجه به خصوصیات فیزیولوژی درختان زیتون می توانند در زمین های کوهپایه ای که مناسب کشت انواع زراعت ها مخصوصاً دانه های روغنی نیست، رشد کرده و عملکرد قابل قبولی را بدهد. کارشناس ارشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان یادآور شد: در کشور ما جوامعی از زیتون های جنگلی در شمال کشور و درختان کهن سال آن در بعضی از نقاط استان لرستان، فارس، کرمان، بلوچستان و خوزستان دیده می شوند. وی با بیان اینکه لرستان به سبب واقع شدن در قلمرو زاگرس در زمره مناطق کوهستانی کشور بوده به طوری که بیش از 75 درصد کل وسعت آن را کوهستان ها و تپه ها تشکیل داده اند، تصریح کرد: با توجه به شیب متوسط بال برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |