تولید 3200 تن گوشت قرمز در ساریمدیر جهاد کشاورزی ساری از تولید3 هزار و 289 تن گوشت قرمز در 6 ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، رضا پورفلاح با بیان اینکه 6 ماهه نخست امسال، سه هزار و 289 تن گوشت قرمز در واحدهای دامی شهرستان ساری تولید و روانه بازارهای مصرف شد، گفت: پیش بینی می شود 6 هزار و 500 تن دیگر تا پایان امسال در این شهرستان تولید شود. وی با بیان اینکه از مجموع گوشت قرمز تولید شده در این شهرستان، 68 درصد از دام سنگین و 32 درصد از دام سبک است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری اضافه کرد: گوشت گاو و گوساله شامل گاو اصیل، دورگ، بومی و گاومیش با دو هزار و 249 تن، گوشت گوسفند و بره با 950 تن و بز و بزغاله با 90 تن کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. پورفلاح خاطرنشان کرد: شهرستان ساری دارای 735 هزار و 345 واحد دامی است که نقش بسیار مهمی در تولیدات دامی استان دارد. انتهای پیام/86041 برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |