آیا پای مرغ، از پوکی استخوان و راشیتیسم جلوگیری می کند؟پای مرغ، جگر، بال و کتف مرغ همواره از مشتقات محبوبی بوده اند که به عنوان چاشنی غذا استفاده میشوند، در این میان برخی پای مرغ را منبع غنی ویتامینD و مصرف آن را راهی به صرفه برای پیشگیری از پوکی استخوان می دانند، - ایسنا/آذربایجان شرقی پای مرغ، جگر، بال و کتف مرغ همواره از مشتقات محبوبی بوده اند که به عنوان چاشنی غذا استفاده میشوند، در این میان برخی پای مرغ را منبع غنی ویتامینD و مصرف آن را راهی به صرفه برای پیشگیری از پوکی استخوان می دانند،امامتخصصان امرمعتقد هستند این ها شایعه ای بیش نبوده و باورهای سنتی رایج در جامعه به این صحبت ها دامن می زند. یک متخصص تعذیه در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه آیا پای مرغ، از پوکی استخوان و راشیتیسم جلوگیری می کند؟، گفت: مطالب اغراق آمیزی که در مورد پای مرغ مبنی بر بهبود پوکی استخوان، راشیتیسم و مشکلات غضروفی و تامین ویتامین D، هیچگونه مبنای علمی ندارد و تحقیقات جامعی در این خصوص که ثابت کند، پای مرغ جنبه درمانی دارد، انجام نشده است. دکتر فرهاد غیبی اضافه کرد: توصیه نمی کنیم که افراد به ویژه گروه های پرخطر شامل کودکان، زنان باردار و سالمندان از پای مرغ استفاده کنند، پای مرغ در مناطق فقیرنشین و محروم به ویژه مناطقی از آسیای شرقی و برخی کشورهای آفریقایی که با کمبود مواد غذایی مواجه هس برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |