مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 مهر 1399 ساعت 09:052020-09-22اقتصادي

طرز تهیه دمپختک باقالی


ابتدا پیازها را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس لپه های باقالی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید زیرا باقالی سریع می پزد اگر تفت ندهید له می شوند.

زردچوبه و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت بدهید.

هم اکنون برنج ها را به آن اضافه کنید و به اندازه ای که یک بند انگشت اشاره تان آب سرد روی آن را بپوشانید بریزید.

نمک آن را بچشید اگر کم بود به اندازه نمک به آن اضافه کنید.

آن را مخلوط کنید تا لپه ها با برنج مخلوط شوند و ته نشین نشوند.

و دیگر آن را هم نزنید زیرا برنج شما له می شود.

پس از اینکه آب برنج کشیده شد اگر می خواهید قالبی در آید آن را تکان ندهید و مقداری روغن روی و اطراف آن ها بدهید.

و در آن را دمکنی قرار بدهید و زیر آن را کم کنید و اجازه بدهید حدود 30 دقیقه دم بکشد.

این دمپختی را می توانید با نیمرو میل کنید و با ترشی یا ماست و یا سالاد شیرازی میل کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه دمپختک باقالی

طرز تهیه دمپختک باقالی