روستاگردی و گردشگری کشاورزی می تواند گردشگری تفریحی پسا کرونا باشدوبینار بین المللی معرفی ظرفیت های گردشگری خوراک در گردشگری روستایی با گفت وگو بین رییس کمیته گردشگری خوراک یزد و بنیانگذار و رییس انجمن سفر و خوراک جهانی برگزار شد. - اریک ولف بنیانگذار و رییس انجمن سفر و خوراک جهانی(World Food Travel Organization) است و در این انجمن با کمک نمایندگانی از سراسر دنیا و دسترسی به شبکه وسیعی از کارشناسان حوزه گردشگری و صنعت غذایی در ابعاد مختلف به دنبال توسعه گردشگری خوراک است. حسین دهقان منشادی مسئول کمیته گردشگری خوراک یزد و اولین راهنمای گردشگری خوراک ایران که در دورهمی آموزشی مشترک این انجمن و فدراسیون جهانی راهنمایان شرکت کرده، در این وبینار به گفت وگو با اریک ولف پرداخت. وی در این وبینار، ضمن مروری بر اهداف توسعه پایدار گردشگری خوراک و گردشگری روستایی، اظهار کرد: همچنان که نگرانی های از بیماری کووید 19 و بهداشت خوراک و نوشیدنی مطرح است، سفرهای هوشمند می توانند راهکاری برای شتابدهی به حرکت کند گردشگری باشند. این مسئول افزود: گردشگری آهسته و آهسته خوردن نیز در این برهه، در حال تقویت است لذا در این رویکرد، روستاگردی و گردشگری کشاورزی یکی از گزینه های تفریح و سفر به شمار می رود. دهقان منشادی فرصت های جدید مانند دسترسی به خوراکی و محصولات زراعی سالم و اشتغالزایی را از عمده مزایای گردشگری برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |