مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1399 ساعت 13:252020-09-28اقتصادي

طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی


ته چین گوشت از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.

- برای تهیه ی ته چین با گوشت چرخ کرده ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و داخل تابه ای تفت بدهید، بعد از اینکه کمی سرخ شد گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید.

و تفت بدهید و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

و بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

می توانید رب را از آن حذف کنید و بعد مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا گوشت ها بپزند و آب آن کشیده شود.

دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟ راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی سپس آب برای برنج قرار بدهید تا زمانی که جوش آمد برنج را به آن اضافه کنید مقداری نمک داخل آن بریزید، اگر تمایل دارید ته چینتان چسبنده و حالت خمیری داشته باشد آن را کمی بیشتر بجوشانید اما اگر می خواهید به صورت دانه دانه باشد زنده تر آن را بردارید.

سپس برنج را آبکش کنید.

و داخل کاسه ای بزرگ تخم مرغ را بکشنید و هم بزنید تا از حالت لختگی در آید و بعد ماست را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد زعفران و مقداری دارچین و روغن به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی

طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی