تنها 15 درصد انار طارم فرآوری می شودمسئول باغبانی جهادکشاورزی طارم گفت: 85 درصد انار تولید شده این شهرستان به صورت تازه خوری مصرف و 15 درصد نیز فرآوری می شود. - ایسنا/زنجان مسئول باغبانی جهادکشاورزی طارم گفت: 85 درصد انار تولید شده این شهرستان به صورت تازه خوری مصرف و 15 درصد نیز فرآوری می شود. فرهاد اکبری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه طارم از قطب های تولید انار استان زنجان است، اظهار کرد: به طور معمول 15 درصد محصول انار تولیدی این شهرستان به صورت رب انار (ترش و شیرین) فرآوری شده و 85 درصد مابقی آن نیز به صورت تازه خوری مصرف و بخشی از این محصول نیز به سایر استان ها صادر می شود. وی با بیان اینکه قریب به 15 نوع انار در طارم تولید می شود، تصریح کرد: شاه بار قرمز و سفید، می خوش، پست کدویی، کبابی، ملیس ترش، ملس شیرین، پوست سیاه، پوست سفید، کله نار، ترش جنگلی، راغ، دوستی، یوسف خانی و ملس ساوه، از جمله انواع محصول انار تولیدی در این شهرستان هستند. اکبری با اشاره به اینکه آن دسته از انارهایی که به رنگ قرمز و صورتی بوده و پوست نازک و نرم هسته هستند و شکل ظاهری خوشی را دارند، بازار پسند بوده و مردم به خرید آن ها تمایل بیشتری نشان می دهند، افزود: ارقام ملس ساوه، شاه بار قرمز و سفید، کله نار و پوست سیاه از کیفیت، عطر و طعم خوبی برخوردارند و مصرف کنندگان زیادی به خود اختصاص داده برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |