مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1399 ساعت 05:302020-10-04پزشكي

کاهش مصرف کربوهیدرات ها چه تاثیری در ابتلاء به بیماری های قلبی دارد؟


یک بررسی علمی در مرکز تحقیقات تغذیه پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم که بر روی اطلاعات حاصل از مطالعه قند و لیپید تهران صورت گرفته نشان می دهد  تبعیت از رژیم غذایی کم کربوهیدرات که تاکید بر دریافت پایین کربوهیدرات و دریافت بالای پروتیین گیاهی .

- یک بررسی علمی در مرکز تحقیقات تغذیه پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم که بر روی اطلاعات حاصل از مطالعه قند و لیپید تهران صورت گرفته نشان می دهد  تبعیت از رژیم غذایی کم کربوهیدرات که تاکید بر دریافت پایین کربوهیدرات و دریافت بالای پروتیین گیاهی دارد می تواند با کاهش خطر بروز بیماری قلبی - عروقی همراه باشد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، کربوهیدرات ها یکی از مولکول های عمده مواد غذایی هستند که در خوراکی های مختلف از نان و برنج و سیب زمینی به صورت مولکول پیچیده تا انواع شیرینی جات و شکلات ها و شربت ها به شکل ساده به وفور یافت می شود و ما روزانه مقادیر قابل ملاحظه ای از آنها را در سبد غذایی خود مصرف می کنیم.

دکتر پروین میرمیران رییس مرکز تحقیقات تغذیه پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم با بیان این مطلب افزود: خطر بیماری قلبی-عروقی در جهان روبه افزایش بوده و منجر به کاهش کیفیت زندگی و افزایش مرگ و میر در کشورهای مختلف از جمله ایران می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش مصرف کربوهیدرات ها چه تاثیری در ابتلاء به بیماری های قلبی دارد؟

کاهش مصرف کربوهیدرات ها چه تاثیری در ابتلاء به بیماری های قلبی دارد؟