عوامل موثر بر ابتلا به سرطان رودهبرخی از خوراکی ها و موادمغذی وجود دارد که مصرف آن ها می تواند از روده بزرگ در برابر ابتلا به سرطان محافظت کند. - جی پلاس ، یک تیم از متخصصان بین المللی به سرپرستی دکتر مارک باردو از بیمارستان دانشگاه بورگنی فرانسه حدود 80 مطالعه را مورد بررسی قرار دادند که چگونگی تاثیر رژیم غذایی و برخی داروها بر خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را مورد ارزیابی قرار داده بودند. نتایج این مطالعات بین سپتامبر 1980 تا ژوئن 2019 منتشر شده است. ایسنا نوشت: از نظر دارویی، مصرف آسپیرین (یک نوع داروی ضد التهابی غیر استروییدی یا NSAID) با دوزهای کمتر از 75 میلی گرم تا 325 میلی گرم در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را 14 تا 29 درصد کاهش می دهد. همچنین مصرف داروی ضد التهابی غیر استروییدی تا پنج سال با کاهش 26 تا 43 درصدی خطر ابتلا به این سرطان همراه است. همچنین مصرف اسید فولیک با کاهش 15 درصدی خطر ابتلا به این نوع سرطان مرتبط است اگرچه تعیین حداقل دوز امکانپذیر نیست. علاوه براین، مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده را حدود 13 تا 19 درصد کاهش می دهد اما مقدار مورد نیاز برای محافظت در برابر سرطان روده بزرگ نامشخص است. مصرف فیبر نیز با کاهش 22 تا 43 درصدیِ خطر ابتلا به این نوع سرطان مرتبط است و این در حالیست که مصرف میوه و سبزیجات میزان ابتلا به این سرطان را حدود 52 درصد کاهش می برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |