سامان گلریز و اختراع 2 غذای ایرانیمعتقد است: هنر آشپزی ایرانی تکنیک درمانی دارد و ما متاسفانه نتوانستیم به خوبی، مردم دنیا را متوجه این مساله کنیم. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، سامان گلریز که در استودیو هشت رادیو نمایش حاضر شده بود، درباره آشپزی در دوران کرونا گفت: با توجه به اینکه ما اخیرا وارد یک اتفاق جدید، یعنی شیوع کرونا در جهان شدیم باید یک تغییرات جدید در زندگی بشر ایجاد شود، یعنی باید نگاه بهتری به طبیعت و زمین داشته باشیم تا از این مسائل رهایی پیدا کنیم. ما در گذشته به زمین و طبیعت محبت نکردیم و این اتفاق به دلیل همین رویکرد پیش آمد. وی افزود: از این به بعد، ما باید سعی کنیم در تغذیه و رفتارمان با طبیعت تغییراتی را انجام دهیم و نگاه بهتری نسبت به این مسائل داشته باشیم. در مورد مساله تغذیه بهتر است که گیاهخواری را وارد چرخه زندگی کنیم و کمتر از منابع حیوانی استفاده کنیم، شاید این نگاه جدید روند تخریب طبیعت را کندتر کند . گلریز درباره هنر آشپزی گفت: آشپزی جزو هنرهایی است که بعد از اجرا، تمام می شود و اثری از آن باقی نمی ماند و اثر آن فقط در ذهن و روح باقی می ماند ولی مثلا یک تابلوی نقاشی چندین سال باقی می ماند؛ در کل بخاطر اینکه آشپزی در جهان شکل و رنگ و بافت جدیدی به زندگی بشر می دهد به آن هنر گفته می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |