مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1399 ساعت 02:302020-10-09پزشكي

قهوه خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می دهد


طبق گزارش جدید محققان، کافیین موجب کاهش خطر بیماری پارکینسون در افرادی می شود که دارای جهش ژنی مرتبط با این اختلال حرکتی هستند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، دکتر گریس کراتی ، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان عمومی ماساچوست، در این باره می گوید: نتایج این مطالعه بسیار جالب است.

ممکن است از میزان کافیین موجود در خون به عنوان نشانگر زیستی برای کمک به شناسایی افراد دارای ژن ابتلاء به بیماری پارکینسون استفاده شود.

مطالعات قبلی نشان داده اند که کافیین در افرادی که فاکتورهای خطر ژنتیکی ندارند می تواند از ابتلاء به پارکینسون محافظت کند.

این مطالعه جدید با تمرکز بر جهش ژن LRRK2 که خطر ابتلاء به پارکینسون را افزایش می دهد، بوده است.

همه افراد مبتلا به این جهش ژنی به بیماری پارکینسون مبتلا نمی شوند، از اینرو دانشمندان در تلاش برای شناسایی سایر عوامل ژنتیکی یا محیطی که در آن نقش دارند، هستند.

این مطالعه شامل 188 بیمار مبتلا به پارکینسون و 180 فرد فاقد این بیماری بود.

هر دو دارای افرادی با جهش ژن LRRK2 و بدون آن بودند.

در بین افراد دارای این جهش ژنی، افراد مبتلا به پارکینسون در مقایسه با افراد فاقد پارکینسون، غلظت کافیین خون شأن، 76 درصد کمتر بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قهوه خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می دهد

قهوه خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می دهد