صفر تا صدِ گردشگری کشاورزیاولین تصوری که با شنیدن ترکیب «گردشگری کشاورزی» به ذهن می رسد، این است که تعدادی از گردشگران، سرِ زمین های کشاورزی می روند و آنجا با مراحل مختلف کاشت محصولات گوناگون آشنا می شوند؛ - ایسنا/اصفهان اولین تصوری که با شنیدن ترکیب گردشگری کشاورزی به ذهن می رسد، این است که تعدادی از گردشگران، سرِ زمین های کشاورزی می روند و آنجا با مراحل مختلف کاشت محصولات گوناگون آشنا می شوند؛ گردشگری کشاورزی اما چیزی فراتر از این است. وقتی سازمان جهانی گردشگری اعلام کرد که گردشگری و توسعه روستایی به عنوان شعار سال این حوزه انتخاب شده، معاون گردشگری کشور خبر داد که زین پس به دنبال توجه بیشتر به مقوله توسعه گردشگری در روستاها و نواحی کم برخوردار خواهیم بود و پیرو همین توجه بیشتر، طی هفته گردشگری در اصفهان کارگاه هایی برای شناخت روستاهای هدف گردشگری و ارتقای دانش دهیاران، برگزار شد. در این بین، نادر گیویان پور که تجربه برگزاری تورهای سیب، انار و انگور چینی را داشته، توجه همه را به مقوله گردشگری کشاورزی جلب می کند و خواستار یک برنامه ریزی منسجم و مشارکتی برای شروع آن در کشور است. مشروح گفت وگوی ایسنا را با او که مدیرعامل جمعیت احیاگران روستاهای ایران نیز هست، درباره پیش شرط ها، ضرورت ها و برکات رونق گردشگری کشاورزی در کشور، در ادامه از نظر م برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |