مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1399 ساعت 04:352020-10-27اجتماعي

تکنیک طعم سازی برای خیارشور


خیارشور یک خوراکی از نوع شور است.

برای تهیه خیار شور، خیار قلمی را در یک بازه زمانی مشخص در آب شور و سرکه یا محلول های مشابه مانند اسید لاکتیک قرار می دهند.

- پیش از این طرز تهیه خیارشور را در تابناک فراگرفته اید و اکنون به شکل جداگانه تکنیک طعم سازی برای خیارشورهای آماده و به خصوص خیارشورهای خارجی را با طعم مطلوب رایج در ایران با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای فرامی گیرید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکنیک طعم سازی برای خیارشور

تکنیک طعم سازی برای خیارشور