کمیته ملی «گردشگری خوراک» تشکیل شدمدیرکل دفتر همکاری و توافق های ملی گردشگری از آغاز به کار «کمیته ملی گردشگری خوراک» خبر داد. - مدیرکل دفتر همکاری و توافق های ملی گردشگری از آغاز به کار کمیته ملی گردشگری خوراک خبر داد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با برگزاری ویدئو کنفرانسی با ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استان ها با موضوع معرفی و تشریح آغاز به کار کمیته ملی گردشگری خوراک، لیلا اژدری گفت: گردشگری خوراک یکی از انواع گردشگری است که می تواند ضمن تنوع بخشیدن به سبد محصولات گردشگری کشورمان سبب شناسایی و احیای دامنه وسیعی از انواع و اقسام غذاهای محلی و نوشیدنی شود که می توانند به عنوان محصولی جذاب به گردشگران داخلی و خارجی ارائه شوند. او با بیان این که کمیته ملی گردشگری خوراک به پیشنهاد اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان راه اندازی شده است، به برخی از اقدامات انجام شده در این زمینه اشاره کرد و افزود: انجام مطالعه در مورد گردشگری غذا در کشورهای دیگر، برگزاری جلسات متعدد با کارشناسان گردشگری غذا و کسب تجارب آن ها، نشست با اتحادیه های مرتبط با حوزه غذا، مذاکره با برخی از دانشگاه ها برای تدوین برنامه راهبردی، تهیه برنامه چشم انداز و پلن های اجرایی یک سال برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |