اصول نگهداری غذا در فریزربا برخی توصیه های سازمان غذا و دارو (FDA آمریکا) درباره نگهداری هر چه بهتر مواد غذایی در فریزر آشنا شوید. - با برخی توصیه های سازمان غذا و دارو (FDA آمریکا) درباره نگهداری هر چه بهتر مواد غذایی در فریزر آشنا شوید. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، روزنامه جام جم نوشت: نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر از رایج ترین روش ها برای کند شدن سرعت رشد میکروارگانیسم ها محسوب می شود اما در صورتی که این نگهداری به صورت صحیح انجام نشود، ممکن است کیفیت خوراکی و بهداشتی مواد غذایی آسیب ببیند. در این یادداشت به برخی توصیه های سازمان غذا و دارو (FDA آمریکا) درباره نگهداری هر چه بهتر مواد غذایی در فریزر پرداخته می شود. مواد غذایی زمانی که در دمای کمتر از 18 درجه سانتی گراد (صفر درجه فارنهایت) یا کمتر نگهداری شود برای استفاده ایمن است. فریزر نمی تواند میکروارگانیسم ها را بکشد بلکه رشد آنها را متوقف می کند. با این که کیفیت بهداشتی و ایمنی مواد غذایی در این دما به خوبی حفظ می شود، به یاد داشته باشید افزایش زمان نگهداری در فریزر سبب افت کیفی مواد غذایی می شود. بافت، طعم، بو و رنگ بسیاری از مواد غذایی در فریزر تحت تاثیر قرار می گیرد. غذاهای پخته (مثل انواع گوشت، برنج، خورشت و . برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |