توصیه مهم درباره نگهداری غذا در فریزرنگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر از رایج ترین روش ها برای کند شدن سرعت رشد میکروارگانیسم ها محسوب می شود. - جی پلاس، در صورتی که نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر به صورت صحیح انجام نشود، ممکن است کیفیت خوراکی و بهداشتی مواد غذایی آسیب ببیند. در این یادداشت به برخی توصیه های سازمان غذا و دارو (FDA آمریکا) درباره نگهداری هر چه بهتر مواد غذایی در فریزر پرداخته می شود. باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ مواد غذایی زمانی که در دمای کمتر از 18 درجه سانتی گراد (صفر درجه فارنهایت) یا کمتر نگهداری شود برای استفاده ایمن است. فریزر نمی تواند میکروارگانیسم ها را بکشد؛ بلکه رشد آن ها را متوقف می کند. با این که کیفیت بهداشتی و ایمنی مواد غذایی در این دما به خوبی حفظ می شود، به یاد داشته باشید افزایش زمان نگهداری در فریزر سبب افت کیفی مواد غذایی می شود. بافت، طعم، بو و رنگ بسیاری از مواد غذایی در فریزر تحت تاثیر قرار می گیرد. غذا های پخته (مثل انواع گوشت، برنج، خورشت و . ) حتما باید در ظروف در بسته و نفوذ ناپذیر به هوا نگهداری شود. در مورد مواد غذایی که به صورت منجمد خریداری می کنید حتما دستورالعمل پخت و آماده سازی تولیدکننده را برای گرم کردن یا پختن آن ماده غذایی دنبال کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |