هر آنچه باید در مورد تخم مرغ و تأثیرش بر سلامتی بدانیداگر چیزی به نام غذای کامل وجود داشته باشد، تخم مرغ بدون تردید پیروز این میدان است. همیشه در دسترس است، به آسانی پخته می شود و گران نیست و سرشار از پروتیین است. - در پژوهشی که امسال منتشر شد، این نظر همگانی که خوردن تخممرغ هیچ ضرری برای سلامتی ما ندارد، به چالش کشیده شد. پژوهشگران اطلاعات به دستآمده از 30هزار بزرگسال را در مدت زمان حدود 17 سال بررسی کردند و دریافتند که هر نصف تخممرغ اضافه در هر روز به طور مشخصی باعث بروز بیماریهای قلبی و مرگ میشود. (آنها برای افراد مورد پژوهش الگوهای تغذیهای و شیوهٔ زندگی سالم و فعالیت بدنی مناسب تعیین کردند تا فقط اثر خوردن تخممرغ را دریابند). نورینا آلین، یکی از پژوهشگران و دانشیار رشتهٔ طب پیشگیری دانشگاه نورتوسترن ایالت ایلینوی ایالات متحده میگوید: ما دریافتیم به نسبت هر 300 میلیگرم کلسترول اضافه که فرد مصرف میکند بدون در نظر گرفتن این که در چه مادهٔ غذایی باشد، 17 درصد خطر بیماریهای قلبی و عروقی و 18 درصد خطر مرگومیر به علل دیگر افزایش پیدا میکند . ما همچنین دریافتیم که هر نصفه تخممرغ در روز باعث 6 درصد افزایش خطر بیماریهای قلبی و 8 درصد افزایش میزان مرگومیر میشود . برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |