ماندگاری مواد غذایی با کیسه نگهداری آنتی باکتریال افزایش می یابدبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت پاکان پلاستکار برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسه های آنتی باکتریال تولید و به بازار عرضه می کند. - شرکت پاکان پلاستکار برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسه های آنتی باکتریال تولید و به بازار عرضه می کند که به دلیل داشتن نانومواد عوامل بیماری زا را از بین می برد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت پاکان پلاستکار برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسه های آنتی باکتریال تولید و به بازار عرضه می کند. این کیسه ها به دلیل داشتن نانومواد از خواص آنتی باکتریال بهره مند بوده و می توانند عوامل بیماری زا را از بین ببرند. این شرکت کیسه نگهداری مواد غذایی آنتی باکتریال حاوی نانو ذرات اکسید روی را با نام تجاری آیری پلاست تولید و به بازار عرضه می کند. برند آیری پلاست به عنوان یکی از بزرگترین زیر مجموعه های شرکت پاکان پلاستکار با پیوند پژوهشگران علمی و صنعت گامی قابل توجه را در حوزه فناوری نانو برداشته است تا آیری پلاست دریچه ورود پژوهشگران به کاربرد فناوری نانو در تولیدات صنعتی باشد. آیری پلاست به عنوان برند پیشرو در صنعت پلاستیک در کشور با استفاده از فناوری های روز محصولات مختلفی از جمله کیسه زباله، دستکش یکبار مصرف، سلفون، کیسه فریزر و سفره یکبار را به بازار عرضه می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |