مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آبان 1399 ساعت 10:552020-11-02پزشكي

چالش فرآورده های غذایی زیرپله ای/ افزایش 20 درصدی مصرف نان


مدیرکل فٰرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید زیرپله ای و تقلبی برخی مواد غذایی گفت: این محصولات نام و نشان و مجوز هم ندارند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، محمدحسین عزیزی در نشست خبری ویدیوکنفرانسی با خبرنگاران گفت: از چندین سال قبل سازمان غذا و دارو چراغ راهنمایی بر بسته بندی مواد غذایی قرار داده است که با رنگ قرمز، سبز و زرد وجود یه ماده غذایی که زیاده روی در مصرف آن برای انسان خطرناک است را مشخص کرده است.

وی افزود: زیاده روی در مصرف نمک، شکر و روغن عاملی برای بروز بیماری ها خواهد بود بنابراین در صورتی که نمک، شکر یا روغن در ماده غذایی زیاد باشد رنگ قرمز بر بسته بندی آن درج می شود.

به این ترتیب رنگ زرد نشان دهنده خطر متوسط و رنگ سبز نشان دهنده سالم بودن ماده غذایی است.

وی با تاکید بر لزوم کاهش مصرف کالری اظهار کرد: اضافه وزن عاملی برای تضعیف سیستم دفاعی بدن است و با افزایش وزن احتمال ابتلاء به بیماری های دیابت، چربی خون بالا.

فشارخون بالا و حتی ابتلاء به گفت: اگر رژیم غذایی خوب باشد و از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند زیرا در مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ و مغزها و… ویتامین D به اندازه کافی موجود است و از طریق مواد غذایی تأمین می شود البته اگر رژیم غذایی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چالش فرآورده های غذایی زیرپله ای/ افزایش 20 درصدی مصرف نان

چالش فرآورده های غذایی زیرپله ای/ افزایش 20 درصدی مصرف نان