می توان با تغذیه دیابت نگرفترییس گروه بهبود تغذیهی جامعه علوم پزشکی شیراز، تاکید دارد که میتوان با تغذیه مناسب و مشورت با متخصصان تغذیه، از بیماریهای متابولیک مزمن، نظیر دیابت، پیشگیری کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مریم مهارت، یکشنبه 18 آبان در کارگاه آموزش تغذیه مجازی، گفت: یکی از بیماریهای متابولیک مزمن، دیابت ملیتوس یا بیماری قند است که در جامعه از آن زیاد میشنویم. او با یادآوری اینکه بیماران مبتلا به این نوع از دیابت، با سوخت و ساز غیرطبیعی کربوهیدراتها، پروتیینها و چربیها مواجه هستند، شیوع این بیماری در ایران را 10 درصد دانست و گفت: از بین هر 11 ایرانی، یک مورد ابتلا به دیابت ملیتوس مشاهده میشود. این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: در بیماران مبتلا به دیابت، هورمون انسولین که در ورود قند از خون به سلول ها و مصرف آن نقش دارد، به قدر کافی ترشح نمی شود و فرد با مقاومت به انسولین مواجه می شود. مهارت یادآور شد که نداشتن فعالیت فیزیکی مناسب، ابتلا به دیابت در فامیل درجه یک، پُرفشاری خون و چاقی از عوامل موثر در ابتلای افراد به دیابت است، گفت: یکی از دلایل مقاومت به انسولین چاقی و اضافه وزن است، چاقی زمینه از دست رفتن سلولهای در ترشح انسولین طی 5 تا 10 سال قبل از بروز دیابت میشود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |