تاثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلا به کرونامحققان در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده کردند چای سبز و آب انار از عفونت کروناویروس در سلول ها پیشگیری می کند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازو آنفلوانزا برآمدند. آنها دریافتند آب انار و چای سبز دارای تاثیر ویروس کَشی در مقابله با هر دو ویروس است و شستشوی دهان و غرغره کردن این مایعات در دهان باعث کاهش بار ویروسی در دهان و در نتیجه کاهش انتقال ویروس می شود. در این مطالعه اب شاهتوت هم مورد بررسی قرار گرفت اما هیچ نتیجه ای مشاهده نشد. این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار در زمان کشت با سلول در محیط آزمایشگاه توانستند ویروس های آنفلوانزا و چای سبز را نابود کنند. محققان این خاصیت را ناشی از pH اسیدی این عصاره های گیاهی می دانند که می توانند به طورمستقیم موجب غیرفعال شدن ویروس ها شوند. همچنین وجود پلی فنول های نظیر کاتچین، تانن و فلاوونویید هم می توانند بر پروتیین های ویروسی تاثیر گذارند. محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |