انواع قوام دهنده ها در صنایع غذاییقوام دهنده ها در حقیقت مواد اولیه ای هستند که به منظور قوام بهتر محصولات غذایی مختلف، افزایش ماندگاری و بهبود طعم استفاده می شوند. این محصولات که از نظر اقتصادی نیز به صرفه هستند، - از این مواد به صورت تکی یا در ترکیب با یکدیگر جهت قوام بخشیدن به مواد غذایی و آرایشی استفاده می شود. همان طور که گفته شد، قوام دهنده ها انواع مختلفی دارند. به طور کلی می توان گفت که خاصیت و نقش اصلی قوام دهنده ها تقویت کنندگی و اتصال دهندگی آن ها در مواد غذایی و دارویی است. در این مطلب قصد داریم سه مورد از بهترین و پر کاربردترین قوام دهنده ها در صنایع غذایی را معرفی کنیم. گوارگام صمغ گوار یک پلی ساکارید است که از گیاه گوار به دست می آید. گیاه گوار در آب و هوا و اقلیم خشک و نیمه خشک مانند مناطق شمال غربی هند یافت می شود. این پلی ساکارید ذخیره ای از دو نوع قند گالاکتوز و مانوز تشکیل می شود. از ویژگی های صمغ گوار می توان به بدون بو و بدون مزه بودن آن و قابلیت حل شدن در آب اشاره کرد. این ماده به صورت پودر زرد یا سفید رنگ وجود دارد که با pH خنثی به شکل خاکستری رنگ دیده می شود. از حل کردن این ماده در آب و افزودن بوراکس به آن می توان ژل به دست آورد. از جمله موارد استفاده این ماده، کاربرد آن در صنایع غذایی به عنوان تعلیق و اتصال دهنده، ضخیم کننده و تثبیت کننده غذاه برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |