آغاز برداشت چای ترش در سیستان و بلوچستانبرداشت چای ترش از سطح 725 هکتار از زمین های کشاورزی استان سیستان و بلوچستان آغاز شد و تا اواسط آذرماه ادامه دارد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایرنا، شهرستانهای دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان هستند که بیش از 90 درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید میشود. از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان 800 کیلوگرم محصول برداشت و پیشبینی میشود در مجموع 580 تن چای ترش در این استان که رتبه نخست تولید چای ترش را به خود اختصاص داده، برداشت شود. چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوییدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارهای و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |