تولید علمی زعفران یکی از ضروریات کشاورزی استیک کارشناس رشته آبیاری و زهکشی گفت: در حال حاضر تولید کنندگان و کشاورزان نسبت به گذشته بسیار آگاه تر شده اند و می توان گفت حدود30 درصد از کشاورزان از روش های کشت علمی بهره می برند. - ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس رشته آبیاری و زهکشی گفت: در حال حاضر تولید کنندگان و کشاورزان نسبت به گذشته بسیار آگاه تر شده اند و می توان گفت حدود30 درصد از کشاورزان از روش های کشت علمی بهره می برند. منوچهر مالکی در گفت وگو با ایسنا در خصوص تولید علمی و اصولی زعفران اظهار کرد: در تربت حیدریه شهرستان زاوه، رشتخوار و خواف حدود 30 هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران است. از این 30 هزار هکتار 12 هزار هکتار در شهرستان زاوه قرار دارد، به همین دلیل به آن پایتخت زعفران جهان می گویند. به خاطر وجود آب شیرین، خاک مناسب و ارتفاع از سطح دریا محصول زعفران بسیار خوبی در منطقه تولید می شود، اگرچه میانگین برداشت زعفران در کشور 5 کیلو در هکتار است اما با روش های علمی اعمال شده،33 کیلو در هکتار نیز برداشت داشته ام. وی در خصوص کاربرد روش های علمی نسبت به گذشته در تولید زعفران افزود: در حال حاضر تولید کنندگان و کشاورزان نسبت به گذشته بسیار آگاه تر شده اند و حدود30 درصد از کشاورزان از روش های کشت علمی بهره می برند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |