مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آبان 1399 ساعت 07:352020-11-13پزشكي

چرا باید کمبود ویتامین D را جدی گرفت


مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با تغذیه روزهای کرونایی و نیازهای بدن، نکاتی را متذکر شد.

- جی پلاس، احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، گفت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و دچار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند.

مهر نوشت: وی افزود: شستن دست ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک می کند.

مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید کرد: افراد باید بین 6 تا 11 واحد (هر واحد 30 گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای مصرف کنند.

وی ادامه داد: خوردن سبزی ها و میوه های زمستانی باعث می شود که ویتامین C مورد نیاز بدن تأمین شود.

درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، گفت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می تواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا باید کمبود ویتامین D را جدی گرفت

چرا باید کمبود ویتامین D را جدی گرفت