آنغوزه چیست و چه خواصی دارد؟آنغوزه یا آنقوزه گیاهی با ریشه هایی ضخیم و گوشتی است. این گیاه در مناطق خشک و آهکی نواحی گرم آسیا مثل بیابان های خشک ایران و کوه های افغانستان و در هند رشد می کند و گل هایی زردرنگ دارد که به صورت گل آذین چتری در انتهای ساقه ها قرار می گیرند. - به گزارش سایت قطره و به نقل از«تابناک»، از ساقه این گیاه نوعی صمغ استخراج میشود که به نام همان آنغوزه نام برده میشود و مزهای گس و تقریبا تند و سوزاننده و بویی شبیه به بوی نامطبوع ترکیبات گوگرددار دارد که بخش دارویی گیاه را تشکیل میدهد. در ادامه با آنغوزه و خواص درمانی این گیاه که به صورت ادویه هم در غذاها استفاده میشود، بیشتر خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید. خواص آنغوزهآنغوزه برای درمان آسم، برونشیت و سرماخوردگی و آنفولانزای اطفال بسیار مناسب است. این گیاه به خاطر خواص ضد میکروبیش، برای کاهش برونشیت مزمن و سرفه مفید است. این گیاه دارای خواص ضدبارداری است و در طب سنتی به عنوان دارویی برای جلوگیری از بارداری استفاده شده است. آنغوزه محافظ خوبی در برابر تری گلسیرید و کلسترول حاصل از خوردن غذاهای چرب است. مادهای به نام کومارین در این گیاه، سبب رقیق شدن خون میشود. این گیاه به دلیل خواص ضدفیبروزی و ضدالتهابی که دارد، برای مقابله با اثرات طولانی مدت استفاده الکل مثل آسیبهای کبدی برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |