مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1399 ساعت 09:152020-11-21اقتصادي

طرز تهیه نان فطیر تبریز


نان فطیر یا نزیح تبریز یکی از نان های خوشمزه محلی است که البته در نقاط مختلف ایران و به روش های متفاوتی پخته می شود.

- 1- خمیر مایه را به همراه آب ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر در کاسه‌ی کوچکی با هم ترکیب کنید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.

2- شیر ولرم، 1 لیوان ماست، بیکینگ پودر، ترکیب خمیر مایه، 2 قاشق غذاخوری شکر، روغن، نمک و 1 عدد تخم مرغ (به دلخواه) را در کاسه‌ی بزرگی ریخته و با هم مخلوط کنید.

3- آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و آن را ورز دهید، تا خمیر شکل بگیرد و به دست نچسبد.

خمیر را کمی دیگر ورز دهید، سپس روی آن را بپوشانید و آن را برای 2 ساعت در محلی گرم قرار دهید، تا حجم خمیر 2 برابر شود.

4-خمیر را چانه کنید.

با این مقدار مواد حدود 8 تا 10 عدد فطیر خواهید داشت.

روی آن‌ها را بپوشانید و دوباره برای حدود 30 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا حجیم شوند.

5- برای مواد میانی فطیر 100 گرم آرد را در ماهیتابه تفت دهید، تا طلایی رنگ شود، کره و در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

6-برای روی فطیر‌ها نصف پیمانه ماست را با کمی زردچوبه ترکیب کنید.

7-هر چانه را به شکل کاسه گود کنید، 1 قاشق غذاخوری سر پر از مواد میانی در آن قرار دهید و سر آن را ببندید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه نان فطیر تبریز

طرز تهیه نان فطیر تبریز