طرز تهیه خورشت بامیه همراه نکات آشپزییکی از غذاهای محبوب ایرانی که جزو غذاهای اصلی هم محسوب می شود خورش بامیه است که افراد مختلف، دستور پخت های متفاوتی برای طبخ آن ارائه می دهند. - اما به صورت کلی از یک قالب مشخص پیروی می کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بنابراعلام آف دکور، شما می توانید در بعضی از مراحل سلیقه خود را برای پختن غذا اعمال کنید. مثلا بعضی از افراد این خورش را با طعم ترش تر می پسندند و داخل آن غوره می ریزند و بعضی ها خورش بامیه را با ادویه بیشتر می خواهند. در ادامه با طرز تهیه خورش بامیه مجلسی آشنا می شوید. در اینجا سعی کرده ایم نکاتی را ارائه دهیم که نتیجه نهایی موردپسند همه سلیقه ای باشد و یک طعم فوق العاده برای غذا به وجود بیاورید. سعی کنید همه نکاتی که گفته می شود را دقیق رعایت کنید تا بتوانید یک غذای خوشمزه را برای مهمانانتان و همچنین خانواده خود تهیه کرده و در کنار یکدیگر نوش جان کنید. نسبت هایی که برای مواد اولیه ارائه شده اهمیت زیادی دارد و برای اینکه طعم خورشت شما بهتر شود باید با تغییر هر کدام از آنها مقدار بقیه مواد هم با توجه به همان نسبت قبلی تغییر کند. مواد لازمی که در ادامه مشاهده می کنید برای 6 نفر تدارک دیده شده و تغییر آن با توجه به نسبت ها بر عهده شما خواهد بود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |