مقاومت میکروبی سالانه 700 هزار نفر را به کام مرگ می کشدمقاومت میکروبی سالانه 700 هزار نفر را به کام مرگ می کشد، ایمنی غذایی را تضعیف و آب و خاک را آلوده می کند. - ، ایمنی غذایی را تضعیف و آب و خاک را آلوده می کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از دفتر نمایندگی فائو در تهران، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و سازمان جهانی بهداشت هشدار می دهند که مقاومت میکروبی نه تنها سالانه موجب مرگ 700 هزار انسان در جهان می شود، بلکه ایمنی و سلامت غذایی را به خطر می اندازد، آب و خاک را آلوده می کند و تأثیرگذاری داروها و گزینه های درمانی را کاهش را می دهد. مقاومت میکروبی یک پدیده طبیعی است که در آن میکروارگانیسم هایی همچون باکتری ها، قارچ ها، ویروس ها و انگل ها حساسیت خود را نسبت به اثرات داروهای ضدمیکروبی – همچون آنتی بیوتیک ها – که پیشتر در درمان عفونت ها مؤثر بوده اند، از دست می دهند. در نتیجه، درمان عفونت ها و بیماری ها دشوار، طولانی و هزینه بر می شود. مقاومت میکروبی همچنین به افزایش هزینه های مراقبت سلامت، میزان بستری شدن افراد در بیمارستان ها، ناکامی درمان ها، بیماری های حاد و مرگ و میر منجر می شود. با این حال، ظهور و گسترش مقاومت میکروبی بر اثر کاربرد بیش ازحد یا نادرست داروهای ضدمیکروبی تسریع و بدتر می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |