رتبه برتر گیلان در تولید و پرورش بوقلمونمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از جوجه ریزی سه واحد تولیدی با ظرفیت بیش از 12 هزار قطعه خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از رشت، میرحجت علی اکبرنژاد امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه گیلان رتبه اول تولید بوقلمون مادررا دارد، اظهار کرد: گیلان در تولید بوقلمون نیمچه گوشتی رتبه پنج کشوری و مادر گوشتی رتبه دو کشوری و تولید بوقلمون گوشی رتبه چهار را به خود اختصاص داد. وی با اشاره به اینکه گیلان دارای 15 واحد فعال تولید بوقلمون گوشتی صنعتی با ظرفیت 80 هزار قطعه است، بیان کرد: این محصول در بخش خانگی و سنتی نیز بالغ بر یک میلیون قطعه به صورت بومی در استان تولید می شود. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه در گیلان هفت واحد بوقلمون مادر با ظرفیت بیش از 40 هزار قطعه وجود دارد، افزود: از ابتدای سال تا کنون 1050 تن گوشت بوقلمون تولید شده است علی اکبرنژاد تشکیل زنجیره های تولید بوقلمون را موجب افزایش ارزش افزوده درآمد پرورش دهندگان دانست و گفت: این زنجیره در گیلان در حال شکل گیری است و تشکیل آن منافع خوبی برای استان به همراه خواهد داشت. انتهای پیام/84007 برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |