ویروس آنفلوآنزای پرندگان چگونه در مواد غذایی از بین می رود؟معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزای پرندگان حتما گوشت و تخم آن ها کاملا پخته شود. - ایسنا/خراسان شمالی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزای پرندگان حتما گوشت و تخم آن ها کاملا پخته شود. دکتر افشین دلشاد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به این که در شرایط فعلی و شیوع همزمان پاندمی کرونا نباید از آنفلوانزای پرندگان غافل شویم، گفت: شنا کردن در آب هایی که پرندگان از آنان استفاده می کنند، خطرناک است و برای نوشیدن و هرگونه استفاده دیگری از این آب ها حتما در دمای بالایی جوشانده و سپس مصرف شوند. وی بیان کرد: پوشاندن دست و بدن در هنگام کار با پرندگان و تمیز کردن کفش و پاها، قبل از ورود به خانه و اجتناب از زندگی در نزدیکی مزارع نگهداری پرندگان و آوردن آنان به خانه در کاهش ابتلا به این بیماری مفید است همچنین از بازی و ارتباط مستقیم کودکان با پرندگان و تخم آن ها و همچنین تماس زنان باردار با پرندگان جلوگیری شود. دکتر دلشاد با اشاره به نحوه پخت و پز فرآورده های پرندگان از قبیل گوشت و تخم مرغ، گفت: گوشت خام پرندگان را از دیگر غذاها دور نگه دارید و پس از برش گوشت خام، شست و شو و نظافت دست و سطوح برش و سایر ابزارآلات را رعایت کرده و در صورت امک برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |