شناسایی مواد آنتی اکسیدانی موجود در پوست و آب میوه انارعضو هیات علمی گروه مهندسی باغبانی دانشگاه اراک موفق به شناسایی مواد آنتی اکسیدانی موجود در پوست و آب میوه انار شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از اراک به نقل از روابط عمومی دانشگاه اراک، در یک پروژه تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه اراک و دانشگاه فلوریدا در آمریکا، خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست و آب میوه انار شناسایی شد. علی خدیوی عضو هیات علمی گروه مهندسی باغبانی دانشگاه اراک و محقق این طرح پژوهشی در خصوص این طرح اظهار کرد: پس از انجام پژوهش های مختلف بر روی میوه انار، نتایج نشان داد که فعالیت های آنتی اکسیدانی پوست انارهای با پوست قرمز بیشتر از آب آنهاست بنابراین ترکیبات مفید مستخرج پوست انار که به عنوان ضایعات کشاورزی دور ریخته می شود، می تواند به عنوان مواد افزودنی برای بسیاری از محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده شود. وی افزود: آنتی اکسیدان ها از عوامل مهم تغذیه ای هستند که نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی ما دارند. این مواد رادیکال های آزادی را که ناشی از مصرف انرژی است از بدن پاک می کنند، اگر رادیکال های آزاد در بدن باقی بمانند می توانند به جدار سلول ها آسیب برسانند و باعث مرگ سلولی شوند. عضو هیات علمی گروه مهندسی باغبانی دانشگاه اراک تصریح کرد: آنتی اکسیدان ها محیط را از سمومی که ناشی از مصرف انرژی در سلول هاست پاک می برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |