مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1399 ساعت 15:452020-12-14اقتصادي

موفقیت محققان ایران در افزایش عملکرد صیفی جات و کاهش سموم با باکتری محرک رشد


محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به تولید محصولات فرموله شده بر پایه باکتری های القا کننده رشد گیاهی شدند که ضمن افزایش کمی و کیفی محصول خیار، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس به نقل از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ، محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با جمع آوری و بررسی صدها جدایه باکتری بومی از گلخانه های تجاری کشور موفق به تولید محصولات فرموله شده بر پایه باکتری های القا کننده رشد گیاهی شدند که ضمن افزایش کمی و کیفی محصول خیار، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای موجب کاهش مصرف سموم شیمیایی و نیترات باقی مانده در این صیفی جات می شود.

اکرم صادقی، عضو هیات علمی بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اظهار داشت: با اتمام مراحل مختلف تحقیقاتی و تایید اثربخشی کامل آن ها در گلخانه های تجاری، دانش فنی تولید 7 فرمولاسیون آماده عرضه به بخش خصوصی است و شرکت های علاقمند می توانند این فناوری را در قالب قراردادهای مشخص به صورت انحصاری یا غیرانحصاری از پژوهشگاه دریافت کنند.

این محصولات بر پایه باکتری های بومی با فرمولاسیونی ارزان و هزینه کارگری پایین قابل تولید هستند و با توجه به کارایی مناسب و وجود مشتری در سراسر کشور، کاملا مقرون به صرفه و سودآور هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موفقیت محققان ایران در افزایش عملکرد صیفی جات و کاهش سموم با باکتری محرک رشد

موفقیت محققان ایران در افزایش عملکرد صیفی جات و کاهش سموم با باکتری محرک رشد