کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف انارمسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد. - ایسنا/خراسان شمالی مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد. انیسه وطن دوست در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: انار دارای مقادیری ویتامین c، ویتامین های گروه ب نظیر اسیدفولیک و نیاسین و مواد معدنی نظیر فسفر منیزیم روی و پتاسیم است . وی افزود: انار با دارا بودن حدود 260 میلی گرم پتاسیم در هر 100 گرم در کاهش فشار خون موثر است و با توجه به خواص آنتی اکسیدانی فراوانی که دارد، دارای اثرات ضد سرطانی می باشد. وطن دوست توضیح داد: اثرات ضد سرطانی انار می تواند به پیشگیری و درمان انواع سرطان و همچنین ایجاد لخته در خون کمک کند. وی اظهارکرد: این میوه معجزه آسا قادر به مقابله با باکتری های مولد اسهال نظیر گونه هایی از شیگلا است، بنابراین به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی و فواید آن در درمان اسهال توصیه می شود. وطن دوست یادآورشد: انار اثر ضد باکتریایی در مقابل باکتری های ایجاد کننده پلاک های دندانی داشته که در سلامت دندان و لثه تاثیر بسزایی دارد . برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |