مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1399 ساعت 04:252020-12-15پزشكي

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف انار


مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد.

- ایسنا/خراسان شمالی مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد.

انیسه وطن دوست در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: انار دارای مقادیری ویتامین c، ویتامین های گروه ب نظیر اسیدفولیک و نیاسین و مواد معدنی نظیر فسفر منیزیم روی و پتاسیم است .

وی افزود: انار با دارا بودن حدود 260 میلی گرم پتاسیم در هر 100 گرم در کاهش فشار خون موثر است و با توجه به خواص آنتی اکسیدانی فراوانی که دارد، دارای اثرات ضد سرطانی می باشد.

وطن دوست توضیح داد: اثرات ضد سرطانی انار می تواند به پیشگیری و درمان انواع سرطان و همچنین ایجاد لخته در خون کمک کند.

وی اظهارکرد: این میوه معجزه آسا قادر به مقابله با باکتری های مولد اسهال نظیر گونه هایی از شیگلا است، بنابراین به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی و فواید آن در درمان اسهال توصیه می شود.

وطن دوست یادآورشد: انار اثر ضد باکتریایی در مقابل باکتری های ایجاد کننده پلاک های دندانی داشته که در سلامت دندان و لثه تاثیر بسزایی دارد .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف انار

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف انار