مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 آذر 1399 ساعت 12:202020-12-20پزشكي

کاهش خطر حمله قلبی با مصرف کره حیوانی


کره ای که از دام های علف خوار به دست آمده باشد حاوی ویتامین K2 است که در مقایسه با نوع گیاهی آن، خطر حملهٔ قبلی را کاهش می دهد.

- ، به نقل از فود نیوز، در ابتدا تصور می شد کره گیاهی (مارگارین) از کره بهتر است، اما این فرضیه اشتباه است.

بسیاری تصور می کردند با جایگزینی مقادیر بالای چربی های اشباع کره و چربی های ترانس مارگارین، خطر بیماری قلبی کاهش می یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ متأسفانه، شواهد خوبی مبنی بر این که مصرف مارگارین به جای کره، خطر حمله قلبی یا ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد، وجود ندارد.

مارگارین فرآیند پیچیده ای را پشت سر می گذارد.

تهیه مارگارین، از طریق هیدروژناسیون انجام می شود.

این فرآیند، چربی های اشباع نشده را که به طور معمول در دمای اتاق مایع هستند، تبدیل به چربی هایی می کند که در دمای اتاق جامد هستند.

برای تهیه آن ها از ارزانترین روغن ها مانند سویا، دانه های پنبه، ذرت یا کانولا استفاده می شود.

به دلیل بوی نامطبوعِ آن ها درنتیجه فرآیند استخراج، با ذرات ریز فلز (معمولاً اکسید نیکل) مخلوط می شوند.

سپس روغن و اکسید نیکل که به عنوان کاتالیزور عمل می کنند، در یک راکتور با فشار و دمای بالا، تحت گاز هیدروژن قرار می گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش خطر حمله قلبی با مصرف کره حیوانی

کاهش خطر حمله قلبی با مصرف کره حیوانی