مزاج شناسی خوراک ایرانی منتشر شدکتاب آشپزی و مزاج شناسی خوراک های ایرانی در 2 هزار نسخه توسط انتشارات میرماه منتشر شد. - کتاب آشپزی و مزاج شناسی خوراک های ایرانی در دو هزار نسخه توسط انتشارات میرماه منتشر شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، این کتاب پس از شرحی از ویژگی های هر استان، تعدادی از غذاهای معروف آن استان را معرفی و طرز پخت آن توضیح داده شده سپس به مزاج شناسی آن غذا پرداخته است. کتاب آشپزی و مزاج شناسی خوراک های ایرانی نوشته نسرین صالحی، داود حاج محمدخانی و مهناز جواد بلاغی به قیمت 40 هزار تومان منتشر شده است. داود حاج محمدخانی یکی از نویسندگان این کتاب در بخشی از مقدمه این کتاب نوشته است: این کتاب هدف هایی دارد از جمله احیا، یادآوری و آموزش مجدد خوراک های سنتی ایران، کمک به ترویج فرهنگ سالم آشپزی توجه به اصول تغذیه در پخت ترکیب و آماده سازی خوراک های ایرانی، ترویج فرهنگ گردشگری بر اساس اصول تغذیه و آشنایی گردشگران با خوراک های محلی هر منطقه، تذکر و توجه به منع یا تشویق مصرف کننده به رعایت برخی نکات در طبخ غذا براساس مبانی طب سنتی و …. در بررسی محتوای این کتاب به نکات خاصی از تجربه های صحیح و علمی گذشتگان در تنظیم برنامه غذایی به جهت حفظ سلامت برخورد می کنیم که قابل تأمل است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |