بیسکوییت فراسودمند عناب تولید شدعضو گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: یکی از طرح های اجرا شده در این مجتمع، - ایسنا/خراسان جنوبی عضو گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: یکی از طرح های اجرا شده در این مجتمع، طرح تولید بیسکوییت فراسودمند عناب است که این طرح از سال 1398 استارت خورد و پس از اتمام مطالعات اولیه تولید آزمایشی این محصول در اواسط سال 1398 شروع شد. دکتر ساره حسینی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: سلامت و ارزش غذایی یک فراورده غذایی یکی از مهم ترین عوامل در انتخاب و خرید آن محصول توسط مصرف کنندگان است. وی با بیان اینکه محصولات فراسودمند از پرطرفدارترین محصولات غذایی در جهان هستند، افزود: نتایج مطالعات محققین نشان می دهد که 77 درصد مصرف کنندگان در هنگام خرید، محصول سالم را انتخاب می کنند؛ محصولی که دارای ارزش تغذیه ای بالا و فاقد نگهدارنده های شیمیایی و دارای بسته بندی مناسب باشد. این پژوهشگر بیان کرد: محصولات فراسودمند در واقع محصولاتی هستند که علاوه بر داشتن ارزش های تغذیه ای و تولید انرژی برای مصرف کننده، سلامت بخش نیز باشند و از بروز بیماری های مزمن جلوگیری کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |