دستاورد محقق ایرانی برای افزایش کیفیت گوشت های آزمایشگاهیمحققان دانشگاه مک مستر کانادا که یکی از آنها ایرانی است، از ابداع روش جدیدی برای تولید گوشت آزمایشگاهی خبر داده اند که کنترل بیشتر بافت و طعم محصول نهایی را ممکن می کند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از نیو اطلس، ایده تولید گوشت آزمایشگاهی با استفاده از سلول های بنیادی حیوانات مختلف تازه نیست، اما در سال های اخیر برای بهینه سازی این روش تلاش شده است تا میزان کشتار حیوانات کاهش یابد و هزینه های تولید گوشت نیز کمتر شود. مهم ترین نقطه ضعف این روش جدید عدم تشکیل بسیاری از اعضای پیچیده گوشت طبیعی در گوشت آزمایشگاهی است که از جمله آنها می توان به بافت های متنوع، عضلات و غیره اشاره کرد. همچنین طعم و مزه این گوشت با گوشت طبیعی فاصله دارد. علیرضا شاهین شمس آبادی دانشجوی دکتری رشته مهندسی پزشکی در دانشگاه مک مستر کانادا و همکار وی روشی را برای پرورش بافت های متنوع در گوشت آزمایشگاهی ابداع کرده اند که مبتنی بر تولید صفحات متشکل از سلول های مختلف در یک محیط مغذی است. سلول های این صفحات پس از قرار گرفتن بر روی هم به تدریج رشد کرده، یکدیگر را تکمیل می کنند و بافتی نسبتاً کامل از گوشت را به وجود می آورند. با استفاده از این فناوری گوشت تولیدی دارای اجزایی مشابه با گوشت واقعی اعم از چربی و بافت های دیگر خواهد بود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |