مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 بهمن 1399 ساعت 08:452021-01-31پزشكي

خوراکی های ارزان قیمتی که عامل بیماری کبد چرب شدند


به هر فروشگاه خواربارفروشی بروید و احتمالا در صف پرداخت قرار گرفته باشید، غلات شیرین، نوشیدنی های شیرین و شیرینی های مختلفی را مشاهده خواهید کرد.

- ایسنا/خراسان رضوی به هر فروشگاه خواربارفروشی بروید و احتمالا در صف پرداخت قرار گرفته باشید، غلات شیرین، نوشیدنی های شیرین و شیرینی های مختلفی را مشاهده خواهید کرد.

این غذاهای فرآوری شده مقرون به صرفه و خوشمزه هستند، زیرا با شربت ذرت فروکتوز ارزان قیمت شیرین می شوند.

متاسفانه، نتایج تحقیق کنونی نشان می دهد که این عادات غذایی ارزان قیمت باعث بیماری افراد می شود.

به نقل از نیوز، محققان می گویند مصرف زیاد فروکتوز می تواند باعث تجمع چربی در اطراف اندام ها و منجر به بیماری به نام کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) شود.

گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو ایالات متحده، به تازگی دریافتند در ابتلا به بیماری کبد چرب، روده نقش بسزایی دارد و محافظت از روده می تواند از آسیب کبدی جلوگیری کند.

این بیماری یکی از شایع ترین علل بیماری مزمن کبدی در جهان است و می تواند به شرایط جدی تری مانند سیروز، سرطان کبد، نارسایی کبدی و مرگ منجر شود.

دکتر مایکل کارین، استاد برجسته داروسازی و آسیب شناسی دانشکده پزشکی کالیفرنیا سن دیگو (UC) اظهار کرد: این یافته ها به رویکردی اشاره دارد که می تواند از بروز آسیب کبد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خوراکی های ارزان قیمتی که عامل بیماری کبد چرب شدند

خوراکی های ارزان قیمتی که عامل بیماری کبد چرب شدند