مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 بهمن 1399 ساعت 05:252021-02-02پزشكي

کفیر؛ گزینه ای طبیعی برای تقویت سلامت بدن


برخی ترکیبات موجود در کفیر مانند لاکتوباسیلوس کفیری، نوعی باکتری که فقط در کفیر وجود دارد، می تواند به محافظت از بدن در برابر آثار مضر باکتری هایی مانند سالمونلا، - هلیکوباکتر پیلوری و یی.

کولای کمک کنند.

، کفیر می تواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که به عدم تحمل لاکتوز مبتلا هستند، زیرا طی روند تخمیر، لاکتوز به اسید لاکتیک تبدیل می شود که گوارش آن برای بدن بسیار ساده تر است.

کفیر چیست؟ کفیر از تخمیر شیر گاو یا بز تهیه می شود.

طعم اسیدی این محصول از تبدیل قندها طی روند تخمیر حاصل می شود.

در نتیجه، کفیر نسبت به شیر معمولی حاوی لاکتوز کمتری است که گوارش آن را آسان تر می سازد.

بنابر پژوهشی که در نشریه Critical Reviews in Food Science and Nutrition منتشر شد، کفیر حاوی بیش از 50 نوع مختلف از مخمرها و باکتری های پروبیوتیک است که خواص و فواید جالب توجهی که به سود سلامت انسان هستند را به این ماده غذایی می بخشند.

از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: - کاهش خطر چاقی - فعالیت آنتی اکسیدانی - ضد آلرژی - آثار ضد التهابی - کاهش کلسترول - کاهش یبوست - فعالیت ضد میکروبی با توجه به این موارد، جای شگفتی نیست که کفیر می تواند اثر مثبتی بر سلامت انسان داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کفیر؛ گزینه ای طبیعی برای تقویت سلامت بدن

کفیر؛ گزینه ای طبیعی برای تقویت سلامت بدن