غذاهایی که ما را به مرگ نزدیک تر می کنندمحققان بر این باورند که مصرف بیش از حد غذا های فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند. مطالعات زیادی بر ارزش مصرف میوه و سبزیجات برای حفظ سلامتی تأکید کرده اند اما بر اساس مطالعه اخیر در مجله تغذیه بالینی آمریکا، دیگر نکته حائز اهمیت پرهیز از برخی مواد غذایی است. محققان بیش از 22000 نفر را که اطلاعات مربوط به شرایط بهداشتی و عادات غذایی را در طی یک دوره هشت ساله ارائه دادند، بررسی کردند و دریافتند کسانی که خطر مرگ و میز در کسانی که بیشترین غذا های فرآوری شده را مصرف می کنند 26درصد بالاتر است در مقایسه با افرادی که این غذا ها را نمی خورند. خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی در این افراد در مقایسه با افرادی که غذای فرآوری شده نمی خورند، 58درصد بیشتر بود. به گفته نویسنده اول تحقیق، ماریالورا بوناچیو، این غذا ها با فرآوری گسترده صنعتی تولید می شوند که به طور قابل توجهی خواص طبیعی آن ها را تغییر می دهد. از مصرف کدام مواد غذایی باید پرهیز کنیم؟ او می گوید که این غذا ها دارای مقادیر زیادی قند، روغن و نمک هستند و مواد مغذی ناچیزی دارند. برخی از این مواد غذایی عبارتند از وعده های غذایی که در مایکروفر قرار می دهیم، چیپس و میان وعده های سرخ شده و غذا های شیرین مانند کلوچه ها. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |