مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 بهمن 1399 ساعت 05:502021-02-07پزشكي

غذاهایی که ما را به مرگ نزدیک تر می کنند


محققان بر این باورند که مصرف بیش از حد غذا های فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند.

مطالعات زیادی بر ارزش مصرف میوه و سبزیجات برای حفظ سلامتی تأکید کرده اند اما بر اساس مطالعه اخیر در مجله تغذیه بالینی آمریکا، دیگر نکته حائز اهمیت پرهیز از برخی مواد غذایی است.

محققان بیش از 22000 نفر را که اطلاعات مربوط به شرایط بهداشتی و عادات غذایی را در طی یک دوره هشت ساله ارائه دادند، بررسی کردند و دریافتند کسانی که خطر مرگ و میز در کسانی که بیشترین غذا های فرآوری شده را مصرف می کنند 26درصد بالاتر است در مقایسه با افرادی که این غذا ها را نمی خورند.

خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی در این افراد در مقایسه با افرادی که غذای فرآوری شده نمی خورند، 58درصد بیشتر بود.

به گفته نویسنده اول تحقیق، ماریالورا بوناچیو، این غذا ها با فرآوری گسترده صنعتی تولید می شوند که به طور قابل توجهی خواص طبیعی آن ها را تغییر می دهد.

از مصرف کدام مواد غذایی باید پرهیز کنیم؟ او می گوید که این غذا ها دارای مقادیر زیادی قند، روغن و نمک هستند و مواد مغذی ناچیزی دارند.

برخی از این مواد غذایی عبارتند از وعده های غذایی که در مایکروفر قرار می دهیم، چیپس و میان وعده های سرخ شده و غذا های شیرین مانند کلوچه ها.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غذاهایی که ما را به مرگ نزدیک تر می کنند

غذاهایی که ما را به مرگ نزدیک تر می کنند