پژوهشگران دانشگاه بیرجند، پروژه آبیاری زعفران را ثبت بین المللی کردندپروژه بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران) به همت اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در کنسرسیوم بین المللی متشکل از دانشگاه های آلمان و قطر ثبت شد. - ایسنا/خراسان جنوبی پروژه "بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)" به همت اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در کنسرسیوم بین المللی متشکل از دانشگاه های آلمان و قطر ثبت شد. دکتر محسن پوررضا بیلندی، عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به همراه تیمی از اعضای هیات علمی در راستای ایجاد ارتباط با دانشگاه ها و سازمان ها و مراکز پژوهشی علمی بین المللی به منظور شناساندن ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه بیرجند، گسترش همکاری های دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، همکاری در تبادل استاد و دانشجو با خارج از کشور و ارتقای رتبه دانشگاه در پایگاه های ملی و بین المللی، پروژه ای را با عنوان بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران) با همکاری چند مؤسسه و دانشگاه بین المللی از آلمان و قطر به ثبت رساند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |