مهارت پخت کوکوی گردوی تویسرکان ثبت ملی شد30 عنصر در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس از استان های هرمزگان، همدان، سمنان، کرمانشاه و اصفهان از جمله مهارت پخت کوکوی تویسرکان به ثبت رسید. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، در جلسه شورای ملی ثبت میراث فرهنگی ناملموس که به ریاست معاون میراث فرهنگی کشور روز سه شنبه 12 اسفند 99 در سالن آمفی تئاتر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور اعضای شورا برگزار شد، 38 پرونده مورد بررسی قرار گرفت. از عناصر شاخص ثبت شده می توان به مراسم نوبان، مهارت ساختن و نواختن تنبوره از استان هرمزگان، مهارت باسنک و مراسم شوواری به پیشنهاد منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم، مهارت پخت کوکوی گردوی تویسرکان به پیشنهاد استان همدان، شیوه سنتی فرآوری پنیر در مغار روستای اروانه و شیوه سنتی تهیه تلی شاهرود از استان سمنان اشاره کرد. همچنین از استان کرمانشاه مهارت بنه بافی، سنت تهیه و هدیه دادن سیب میخک کوب و مهارت پخت غذای شوانانه و از استان اصفهان نیز مهارت پخت بریانی اصفهان و مهارت تهیه پولک رسی باغبادران در جلسه شورای ملی ثبت میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |