نکاتی برای فریز کردن مواد غذاییفریز کردن یکی از روش های نگهداری از مواد غذایی است اما باید به شیوه و مدت زمان آن توجه کرد تا خواص مواد غذایی حفظ شودمنجمد کردن مواد غذایی در فریزر، - جی پلاس ، خوردن مواد غذایی فریز شده بی خطر است زیرا فرایند فریز کردن فعالیت باکتری ها، کپک ها و مخمرها را متوقف می کند اما باگذشت زمان کیفیت مواد غذایی کاهش می یابد و هنگام یخ زدایی طعم و مزه خود را از دست می دهد. اگر برای شما امکان دارد ،مواد غذایی را تازه یا با مدت زمان نگهداری کمتری تهیه کنید ، اما اگر لازم است مواد غذایی را فریز کنید، باید به نکاتی توجه داشته باشید . فریز کردن سالم مواد غذایی به عوامل متعددی از جمله نوع ماده غذایی و کیفیت دستگاه فریزر شما بستگی دارد که در ادامه به نکاتی در این باره اشاره می کنیم : دمای فریزر فریزرهای متفاوت ،درجه بندی دمایی دارند که مشخص می کنند غذاها چه مدت می توانند در فریزر نگهداری شوند. دستورالعمل های مربوط به بسته بندی مواد غذایی، مدت زمانی را که شما می توانید مواد غذایی را فریز کنید ،مشخص می کند. مدت نگهداری مواد غذایی 1- در دمای 6- درجه سانتی گراد می توان مواد غذایی را به مدت یک هفته نگهداری کرد. 2- در دمای 12- درجه سانتی گراد می توان مواد غذایی را به مدت یک ماه نگهداری کرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |